Hijama

Ontdek de Voordelen van Hijama (Wet Cupping) bij Nieuwland Fysiotherapie

Bij Nieuwland Fysiotherapie bieden we een breed scala aan therapieën om uw welzijn te bevorderen, waaronder het eeuwenoude praktijk van hijama, ook bekend als wet cupping.

Wat is Hijama?

Hijama is een traditionele geneeskundige praktijk die al eeuwenlang wordt gebruikt in verschillende culturen over de hele wereld. Het omvat het plaatsen van speciale cups op de huid en het creëren van een vacuüm om bloed te laten stromen en toxines uit het lichaam te verwijderen. Deze therapie kan worden toegepast op specifieke acupunctuurpunten of problematische gebieden om pijn te verlichten, de doorbloeding te verbeteren en het algehele welzijn te bevorderen.

Voordelen van Hijama

  • Verlichting van spier- en gewrichtspijn
  • Verbeterde bloedcirculatie
  • Verwijdering van toxines en afvalstoffen
  • Bevordering van ontspanning en stressvermindering
  • Versterking van het immuunsysteem
  • Ondersteuning van het natuurlijke genezingsproces van het lichaam

Onze Aanpak

Bij Nieuwland Fysiotherapie wordt hijama uitgevoerd door ervaren professionals die de hoogste normen voor veiligheid en hygiëne handhaven. We bieden een persoonlijke benadering, waarbij we luisteren naar uw specifieke behoeften en doelen om een op maat gemaakt behandelplan te ontwikkelen dat het beste bij u past.

Ervaar de Voordelen van Hijama bij Nieuwland Fysiotherapie

Ontdek zelf de helende kracht van hijama en ervaar de voordelen voor uw lichaam en geest. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken of meer te weten te komen over deze traditionele therapie en hoe deze uw algehele welzijn kan verbeteren.

Let op! een hijama behandeling valt niet onder de vergoeding van een fysiotherapie behandeling.