“Mijn naam is Amina, ik ben afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut in juli 2017. Samen met mijn cliënten stel ik een behandelplan op en gaan we de uitdaging samen aan om weer volledig te kunnen herstellen en te verbeteren.”

Mijn specialisaties zijn:                                 – Dry needling              – Hoofdpijnklachten    – Bekkenpijn tijdens en na zwangerschap
– Kaakklachten              – Duizeligheids -klachten                         
– Nek-, schouder- en armpijn
– Lage rugpijn
– Artrose heup/knie (revalidatie)

“Mijn naam is Elhousiny en ik kom uit Alexandrië, Egypte. Ik ben fysiotherapeut en gecertificeerde fitness trainer. Ik ben in 2016 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Cairo University. In Egypte heb ik mijn eigen praktijk genaamd @sportivoo.eg !

De cursussen die ik naast mijn studie heb afgerond zijn:                -Dry needling                – Manuele therapie      – Mulligan therapie      – Sport fysiotherapie   – Chiropractie               – Revalidaties

Ik heb trainingen gehad in geriatrische zorg en op de intensieve care afdeling in het Kasr El Aini Hospital, Egypte. Ook ben ik aangewezen geweest als vince-senior op de afdeling fysiotherapie van El-Amrya General Hospital in Alexandrië, Egypte.”

Ik ben Danique Nataprawira en ben in 2019 afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam tot algemeen fysiotherapeut.
Mijn interesses en ervaringen liggen in het behandelen van cliënten met wervelkolom klachten, zoals nek/schouder en onderrug klachten, maar ook met klachten aan de onderste extremiteiten, b.v heup, knie en enkel klachten. Naast dit heb ik ook veel ervaring in het behandelen van kinderen/ tieners rond de 12-18 jaar, met houdingsklachten en/of sport blessures.
Ik streef ernaar om samen met mijn cliënten een passende behandelplan te vormen. Hierbij zullen wij samen naar een oplossing zoeken en ernaar werken, zodat u met minder pijn en klachten uw dagelijkse activiteiten weer kan uitvoeren.
Zo kunt u terecht bij mij voor:
– Wervelkolom klachten (nek/schouder en onder rug klachten)
– Heup, knie en enkel klachten (artrose)        – Hoofdpijnklachten
– Houdingsklachten
– Sport blessures          – Medical taping

“Mijn naam is Karim Abayazid. Ik ben in 2010 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Caïro University in Egypte. Ik heb mijn masters in musculoskeletale aandoeningen en revalidatiewetenschappen behaald in 2013 aan de KU Leuven in België.

U kunt bij mij terecht voor:                               – Sportblessures          –  Nek- en rugklachten                  – Elleboog- en schouderklachten        – Knie- en enkelklachten               – Dry needling              – Shockwavetherapie   – Kinesiotaping”

Hi! Mijn naam is Larysa Koval en ik ben fysiotherapeut bij Nieuwland Fysiotherapie. Ik ben afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam in 2019  na mijn eerdere graad in geneeskunde (MBBS) uit Oekraïne die ik in 2016 heb afgerond. De afgelopen drie jaar heb ik mij voornamelijk gespecialiseerd in neurorevalidatie tijdens mijn stages in Nederland, België en Canada, maar ik ook ervaring opgebouwd met revalidatie op verschillende afdelingen zoals Intensive Care, postoperatieve revalidatie , orthopedische revalidatie en geestelijke gezondheid. Ik vind het belangrijk om met een holistische benadering te werken aan een patiënts gezondheidsprobleem, zodat die vraag naar patiëntgezondheid in een groter geheel wordt gezien. 

U kunt bij mij terecht voor:                               – neurorevalidatie        – post ziekenhuis            revalidatie                    – schouder, rug en          nek klachten               – hoofdpijnklachten    – houdingsklachten

Mijn naam is Trupti Kuckian. Ik ben een fysiotherapeut. Ik ben afgestudeerd met mijn bachelors in fysiotherapie uit India en mijn master in gezondheidswetenschappen (orthopedie) uit Indianapolis, VS. Tijdens het tweede jaar van mijn master begon ik te werken op een polikliniek in Michigan. Mijn klinische ervaring is voornamelijk met orthopedische en neurologische gevallen. Mijn expertise ligt in het behandelen van patiënten met nek-, rug- en andere gewrichts- of spierproblemen. Ik heb voor en na de operatie met patiënten gewerkt met peesreparaties, gewrichtsreparaties, gewrichts-vervangingen, wervelkolomfusieoperaties. Ik heb een aantal cursussen gevolgd om mijn kennis van de verschillende behandelingstechnieken die op het gebied van fysiotherapie worden gebruikt te vergroten, maar de twee die mij het meest opvallen zijn BPPV-behandelingen en kinesiotape-technieken. Ik heb een aantal BPPV-gevallen gezien en ik voel me comfortabel bij het evalueren en behandelen van patiënten met duizeligheid. Ik gebruik Kinesio-tapingmethoden als accessoire bij andere behandelingstechnieken, iets dat kan helpen om een ​​latent effect te hebben wanneer de patiënt na de therapie naar huis gaat.