“Mijn naam is Amina, ik ben afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut in juli 2017. Samen met mijn cliënten stel ik een behandelplan op en gaan we de uitdaging samen aan om weer volledig te kunnen herstellen en te verbeteren.”

Mijn specialisaties zijn:

– Dry needling
– Hoofdpijnklachten
– Duizeligheidsklachten
– Bekkenpijn tijdens en na   zwangerschap
– Kaakklachten
– Nek-, schouder- en armpijn
– Lage rugpijn
– Artrose heup/knie (revalidatie)

Ik ben Danique Nataprawira en ben in 2019 afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam tot algemeen fysiotherapeut.
Mijn interesses en ervaringen liggen in het behandelen van cliënten met wervelkolom klachten, zoals nek/schouder en onderrug klachten, maar ook met klachten aan de onderste extremiteiten, b.v heup, knie en enkel klachten. Naast dit heb ik ook veel ervaring in het behandelen van kinderen/ tieners rond de 12-18 jaar, met houdingsklachten en/of sport blessures.
Ik streef ernaar om samen met mijn cliënten een passende behandelplan te vormen. Hierbij zullen wij samen naar een oplossing zoeken en ernaar werken, zodat u met minder pijn en klachten uw dagelijkse activiteiten weer kan uitvoeren.
Zo kunt u terecht bij mij voor:
– Wervelkolom klachten (nek/schouder en onder rug klachten)
– Heup, knie en enkel klachten (artrose) – Hoofdpijnklachten
– Houdingsklachten
– Sport blessures – Medical taping

Mijn naam is Savyrne Scheurwater. In 2016 heb ik de opleiding tot algemeen Fysiotherapeut afgerond in Leiden. Tijdens mijn opleiding en hierbuiten heb ik mij verder toegespitst op het wervelkolom, oncologie, de schouder en (sport)revalidatie.
Ik ben jaren binnen verschillende takken van (top)sport actief geweest in het beoefenen, begeleiden en lesgeven. Ik gebruik graag deze opgedane kennis om samen met u het vertrouwen op te bouwen en uw doelen te bereiken.

Door de combinaties van bijscholingen heb ik een brede en holistische kijk gekregen op het vak fysiotherapie. Ik kan van verschillende therapiesoorten de voor u meest geschikte toepassen om u zo optimaal mogelijk te behandelen of door te sturen naar collega’s.
U kunt bij mij terecht voor:
– algemene fysiotherapie
– medical taping
– triggerpoint behandeling
– schouder, rug en nek problematiek
– sportblessures
– revalidatie.

Mijn naam is Shailja Nebhwani, beter bekent als Shelly. Ik ben in juni 2017 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Saxion in Enschede. De afgelopen twee jaar ben ik werkzaam als fysiotherapeut en heb ik ervaring opgebouwd zowel in privé-praktijken als in het ziekenhuis. Mijn interesses en specialiteiten zijn: – Spierspanningshoofdpijn – Nek en schouderklachten – Lage rugklachten – Revalidatie na ongeluk of operatie – Enkel en polsklachten – Ademhalingsfysiotherapie

Mijn naam is Anneli Knops en ik ben sinds juni 2020 fysiotherapeut. Tijdens mijn opleiding aan de Hogeschool Rotterdam heb ik mij gericht op de werking van de hersenen tijdens bewegen en tijdens pijn. Kort gezegd: Hoe werkt dit bij iemand persoonlijk en hoe kan ik mijn behandeling daar het beste op aanpassen. Samen met de cliënt probeer ik een behandelplan op te stellen wat goed bij het dagelijks leven en interesses van de cliënt past.
Bij mij kan je terecht voor:
– Algemene fysiotherapie;
– Nek-, schouder- en rugklachten;
– Medical taping;
– Prevalidatie voor of revalidatie na een operatie (bv protheseplaatsing);
– Ontspanningstherapie.