“Mijn naam is Amina, ik ben afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut in juli 2017. Samen met mijn cliënten stel ik een behandelplan op en gaan we de uitdaging samen aan om weer volledig te kunnen herstellen en te verbeteren.”

Mijn specialisaties zijn:

– Dry needling
– Hoofdpijnklachten
– Duizeligheidsklachten
– Bekkenpijn tijdens en na   zwangerschap
– Kaakklachten
– Nek-, schouder- en armpijn
– Lage rugpijn
– Artrose heup/knie (revalidatie)

Ik ben Danique Nataprawira en ben in 2019 afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam tot algemeen fysiotherapeut.
Mijn interesses en ervaringen liggen in het behandelen van cliënten met wervelkolom klachten, zoals nek/schouder en onderrug klachten, maar ook met klachten aan de onderste extremiteiten, b.v heup, knie en enkel klachten. Naast dit heb ik ook veel ervaring in het behandelen van kinderen/ tieners rond de 12-18 jaar, met houdingsklachten en/of sport blessures.
Ik streef ernaar om samen met mijn cliënten een passende behandelplan te vormen. Hierbij zullen wij samen naar een oplossing zoeken en ernaar werken, zodat u met minder pijn en klachten uw dagelijkse activiteiten weer kan uitvoeren.
Zo kunt u terecht bij mij voor:
– Wervelkolom klachten (nek/schouder en onder rug klachten)
– Heup, knie en enkel klachten (artrose) – Hoofdpijnklachten
– Houdingsklachten
– Sport blessures – Medical taping

Mijn naam is Shailja Nebhwani, beter bekent als Shelly. Ik ben in juni 2017 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Saxion in Enschede. De afgelopen twee jaar ben ik werkzaam als fysiotherapeut en heb ik ervaring opgebouwd zowel in privé-praktijken als in het ziekenhuis. Mijn interesses en specialiteiten zijn: – Spierspanningshoofdpijn – Nek en schouderklachten – Lage rugklachten – Revalidatie na ongeluk of operatie – Enkel en polsklachten – Ademhalingsfysiotherapie